Beypazari - Ankara

Det tar väldigt läng tid att ladda upp bilder härifrån därför har jag bestämt att göra likadant som förra året. Jag kommer att lägga upp lite bilder från resans gång emellanåt och återkomma med bildbomber och reseberättelser när jag kommer tillbaka till Sverige. Hotellens Wi-fi brukar ofta vara sega och det tar nästan 10 minuter att ladda upp en bild. 
 
Mellan den 20-28 juni befann jag mig i förorten Beypazari i Ankara. Det var som förväntat en underbar liten förort där jag samlade kraft och bara kopplade av i den fina omgivningen. Det kändes jobbigt att åka därifrån på något sätt men kommer gärna tillbaka. Här kommer lite bilder men vänta på bildbomben och reseberättelse. Har väldigt mycket att skriva om efter min vecka här. 
 
Hotelllet Zerde Konak. Ett fantastiskt hotell med mysig inredning. Trivdes från första början. Trevlig personal och hotellrummen är utöver det vanliga. 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Provade på ebru målning på ett museum för första gången. 
 
 
 

Vägen till Beypazarı från AŞTİ

Resan till Ankara gick kanonbra. Jag har flugit till Esenboğa flygplats en gång tidigare när jag arbetade i Turkiet. Då bodde jag i Istanbul och skulle flyga till Elazığ med en kund som skulle köpa marmor. I alla fall.

 
Det var inga problem att hitta flygbussar som gick till Ankaras största bussstation AŞTİ. De väntar precis utanför flygplatsen. 
Det tog oss minst 1,5 timme att komma till AŞTİ på grund av trafiken men jag klagade inte. Har saknat pulsen i Ankara. Precis när vi kör in mot AŞTİ ser jag att det står minibussar som kör till Beypazarı på den första perongen. Vilket flyt man har ibland! AŞTİ är stort och med en stor resväska är det inte roligt att kånka omkring allt för länge.
 
 
 
 
Flygbussen från Esenboğa
Vägen till Beypazari var vacker med varierande natur alltifrån odlingsmarker, stenlandskap och grönska.