Väderomväxlingar. Fràn -5 grader till 18+

Kràngel pà blogg.se igàrkväll sà jag kunde inte uppdatera.
Kan ni tänka er att för fyra dagar sedan hade vi snöstorm och -5 grader mitt pà dagen här i Trabzon och idag är det rena rama försommaren med 18 grader i skuggan. All snö är borta och de flesta gàr i kortärmat. Igàrkväll när jag var pà väg hem luktade det sommar och dofen av färsk, somrig jord gör att känslorna inom en sprudlar. Yalancı bahar? Vi fick i alla fall uppleva en intensiv vinterköld pà ett par dagar med snögubbar här och där och jag hoppas verkligen att den inte kommer tillbaka.

Vaknade tidigt i morse och fortsatte att läsa min Stieg Larsson bok -Män som hatar kvinnor- och jag kan knappt lägga den ifràn mig. Sedan blev det lite frukost innan jag gav mig i väg in till stan. Vi är ett par kompisar som hade tänkt gà pà bio idag och se Ejder Kapanı, med bla Kenan İmirzalıoğlu och Uğur Yücel i huvudrollerna. Ska träffas klockan 14:00 för att se vad de har för tider pà biosalongerna. Ärligt talat är jag inte speciellt sugen pà bio när det är sà fint väder men det är väl bara att hänga pà gänget. Kommer med ett betyg i morgon om jag inte lyckas övertala dem att ta en fika istället nere vid Ganita i hamnen.

Hoppas ni fàr en fortsatt trevlig söndag

                                                                             

Ge inte upp Turkiet-tjejer! Ni vet bättre!

Kison om Strunta i fördomarna - GO FOR IT:

Säger detsamma! Strunta i folks fördommar och vet-bäst kommentarer och stå på dig. Tror vi alla nångång råkat ut för sånt. Jag får inte höra något längre, antagligen för att vi har barn och lever ett normalt familjeliv men jag vet dom som "bara" har sn pojkvän här och som pendlar får höra mycket skit och påhopp från alla möjliga håll. Särskilt dom som har bloggar blir otroligt påhoppade. Många har lagt ner bloggandet pga det vilket jag tycker är så tråkigt. Gör din grej. Skiter det sig har du iaf vågat och försökt. Det är mer än dom som hoppar på dig gjort

Svar till Karina

Bra svar till den anonyma tjejen Karina. Ja, det är verkligen mycket skitsnack vi Turkiet-tjejer fàr höra och fàr stà ut med. Sà himla synd att det är mànga tjejer som lagt av med bloggandet pga pàhopp men vi fàr hoppas att de dyker upp igen. Jag hoppas ocksà fà se andra Turkiet-tjejer börjar
blogga om sina liv med en turk och trotsar alla fördomar som de fàr brottas med. De flesta Turkiet- tjejer jag känner lever ett mycket lyckligt liv med sin turk och de barn de skaffat ihop vare sig de bor i Turkiet eller Sverige. Mà oss slippa detta tjaft framöver!