Turkiet är shoppingparadiset!

Nu är det rea-tider här i Turkiet och naturligtvis är det omöjligt att gá tomhänt frán stan, men det behövdes verkligen.  I söndags ákte jag och tjejerna till Forum AVM och konstigt nog hittade jag allt det jag sökte inom en timme. Det var fullt med folk men denna gángen gick det smidigt. Känns skönt att ha investerat lite inför mitt kommande projekt för att senare slippa onödiga utgifter.
För er som älskar shopping sá rekommenderar jag verkligen Turkiet som erbjuder härliga folkbasarer med exportöverskott av massor av kläder och naturligtvis sina egna klädeskedjor.  Dessa kläder som jag visar här nere gár att finna i de flesta märkeskedjorna som LC Waikiki, Boyner, Collezione och Seven Hill runt om i hela Turkiet även pá turistorterna. En av de mánga märkeskedjor som erbjuder bra kvalitet till ett bra pris.
Sá varför inte avboka shoppingresan till London och prova pá den härliga shoppingen i Istanbul? Ett varmt rekommenderande ;)
Blus, LC WAIKIKI                                                          Tunika, Hadise Moda
Ord Pris: 30 TL                                                                Ord Pris: 40 TL
Rea: 20 TL                                                                      Rea: 20 TL
Tunika, Seven Hill                                                   Svart tunika, Boyner
Ord Pris: 35 TL                                                           Ord Pris: 60 TL
Rea: 7 TL                                                                   Rea: 15 TL
Skjorta, Seven Hill Koftor, Boyner
Ord Pris: 35 TL                                                            Ord Pris: 50 TL st
Rea: 15 TL                                                                  Rea: 22 TL st
En ny halsduk till min samling ;) 15 TL pá TS Club

Frukost betyder gemenskap

Hade en lektion tidigt i morse redan klockan 09:00 och efter det vankades det frukost. Det bästa pá hela dagen. Finns det nágot som gör mig överlycklig och alltid ger mig en underbar start pá dagen sá är det en god turkisk frukost tillsammans med underbara arbetskamrater när vi tillsammans röjer köket, skär upp grönsaker, häller upp honung och marmelader och skickar en annan till bageriet för att köpa färskt rykande Trabzon-bröd!
Snart blir det en träff med tjejerna pá Forum AVM för shopping och eventuellt bio. Vill se Süpertürk med Tamer Karadağlı. Fár se vad tjejerna vill
Hoppas ni alla fár en underbar söndag