Finbesök

Fick en trevlig kväll tillsammans med nära och kära igår. Inte ofta man lyckas samla alla på en gång pga alla har jobb och annat att sköta. Fina Didem, Atike abla, Kuzeyde abla och Ahmet abi. Eda och hennes man skulle också ha kommit men var tvungna att ställa in pga att deras lilla bebis var lite krasslig. Hoppas på fler sådana här stunder :)
Tips på sevärdheter i Stockholm

Efter påsk är det dags för praktik igen. Som jag längtat. Det bästa med utbildningen är att komma ut och prova sina vingar. Men det är djävulskt mycket som ska hinnas med under denna fem veckors praktik. Intervjuer med elever, egna planerade lektioner med huvudämnet matematik osv. Vi ska hinna med att skriva en uppsats på B-nivå och en hemtenta. 

Jag har en fråga till alla Stockholmskännare. Jag skulle vilja ha tips på era smultronställen här i Stockholm som ni brukar besöka under vår och sommar. Jag och Atila skulle vilja uppleva mer av denna underbara stad. Vi har planerat att besöka Sigtuna, Fjäderholmarna, Skansen och ett par slott nu i vår men skulle gärna ta emot era tips på olika trädgårdscafeer och andra platser som ligger er varma om hjärtat. Har googlat en del men vill även höra era rekommendationer :)

Survivor Türkiye 2015

Som en del av er kanske vet har turkiska Survivor kört igång. Sveriges motsvarighet till Robinsson. Mitt absoluta favoritprogram så här års! Helt galet! Hahaha :D
Ni som följer vilka är era favoriter och varför? Mina favoriter är Turabi och Merve Aydın! Gillar deltagare som presterar och inte tjafsar hela tiden! Turabi är bara så bäst! Ingen vågar kaxa sig mot honom! Merve Aydın är en sann fighter! Gillar starka karaktärer som vet vad spelet går ut på. 
För er som vill följa sänds programmet varje helg på turkiska TV8. Går även att ladda ner appen och se alla avsnitt som sänts hittills :)