Livet leker :)

En liten uppdatering. Har inte tillgang till internet sa jag skriver fran ett internetcafe. Nu ar det snart en vecka sedan jag kom och har hunnit med en hel del. Vill hinna med sa mycket som möjligt innan Ramadan börjar. Haller ocksa tummarna pa att Atila kommer ner i början pa juli. Jag har det alldeles förtrafligt har. Traffar alla goa vanner, gör utflykter tillsammans och ater god mat. Uzungöl, Gümüşhane, Boztepe utsiktsplatsen i Trabzon och Tirebolu i Giresun har statt pa schemat och imorgon bar det ivag till vackra Ayderhögslatten i Rize. Uppdaterar snart igen!! Hoppas ni alla hemma i Svea har tur med vadret! Güzel Trabzonumdan herkese saygılar!
 
              Jag gottar mig vid vackra Uzungöl
              
 
              Boztepe utsiktsplatsen i Trabzon
              
 
               Gott med te fran en semaver
               
 
 
 
 
 

Sightseeingtur i Stockholm

Igàr var jag och Atila och besökte en sjuk turkisk flicka som i juli ska genomgà en svàr operation pà Karolinska. Hoppas innerligt att allt kommer att gà bra. Jag fick även chansen att lära känna en politiker fràn Turkiet som var pà besök här i Sverige. Hon är AKP milletvekili i Mardin. Efter hennes besök bestämde jag och Atila för att ta en liten bàttur. Vet inte om nàgon av er har àkt turen "Under the Bridges" som gàr fràn hamnen vid Kungsträdgàrden. Vackert. Vi ser fram emot att se mer av Stockholms skärgärd längre fram.
Nu är väskan packad och imorgon bitti vid 8 tiden rör jag mot flygplatsen. Flyget till Istanbul gàr klockan 11:45. Fàr vänta fyra timmar pà Atatürk flygplatsen innan jag flyger vidare mot Trabzon. 
 
 
 
 
               
 
              
               
 
               
               
 
             
               
 
               
 
              
               
 
              
              
 
             
            
 
              
            
 
 
 
 
 
 
 
         

Del 10 - Sista ruschen - İSTANBUL

Söndagen den 7 april 2013. Vädret hade slàtt om när jag anlände till Kadıköy fràn Storön. Det regnade och jag hoppade direkt pà buss 110 som gick till Taksim. Klockan var runt 18:00 när jag var framme i Taksim där jag bytade buss till Edirnekapı. Fullproppat med folk men det är ju en del av skönheten ju när man kommer till Istanbul. Däckade av utmattning när jag kom till hotellet. Full av nya intryck och upplevelser :)
Jag hade extremt tur med vädret. När jag àkte hem pà màndagen därefter spöregnade det och temperaturen hade sjunkit drastiskt. Ser fram emot nästa Istanbulresa :))
 
  
             Framme i Kadıköy
             
 
              Haydarpaşa
                
                Kadıköy meydanı
                
 
               Bosporen bron
             
 
            
            
 
 
            
             
 
            
           
 
          
           En del shopping blev det ocksà under resans gàng, bla detta och lite annat smàtt o gott :)