Go'kväll visar reportage fr. Trabzon och Rize

För en stund sedan ringde min mor och berättade att programmet Go'kväll på SVT1 visade ett resereportage från Trabzon och Rize! Visas igen imorgon den 30.1 klockan 10:40 så missa inte om ni är intresserade! Ni kan ju också se det på SVT play! 

Himla kul att SVT tagit detta initiativ. Många behöver verkligen vidga sina vyer när det gäller detta land, Turkiet är mer än bara solstolar, all-inklusive hotell och stränder på sydkusten som vi matas med i medier dag ut och dag in! 
Välkommen till Trabzon Erkan Zengin

 Det har sedan en tid florerat en massa lögner om Erkan Zengin i turkisk media bl.a ska han ha sagt att att han "bara kommer att acceptera Fenerbahce hädanefter" och att "Erkan Zengin vill verkligen inte spela för Trabzonspor" osv osv. Bilderna och videon här nere säger allt. Blev lite tårögd efter att ha sett videon där han skriver på för Trabzonspor. Han sa mycket fint om oss och jag kan tänka mig att det nu sticker i mångas ögon!! Välkommen till fotbollsstaden Trabzon Erkan. Staden där fotboll är viktigare än pengar! 
Vår baskan Ibrahim Haciosmanoglu och tränare Ersun Yanal åkte ända till Sverige för att träffa Erkan och övertala honom att att spela för oss......så nu kan vissa sluta spekulera....
 
Sen efendiligini her zaman koru Erkan, koyu bir Trabzonsporlu taraftar olarak burda cok mutlu olacagini ve basarili islere imza atacagini inaniyorum. Trabzon mühtis güzel bir yer....VÄLKOMMEN! 
 
I debutmatchen mot Sivasspor i lördags blev det succe. Han gjorde två asist som ledde till två mål. 
 
      
 
 
     
 
 
 

Fotboll och galenskap

Jag och maken älskar att titta på "Beyaz TV" på söndags och måndagskvällar. Börjar klockan 22:00 svensk tid och håller på ända till 01:00.
Leder garanterat till skratt. Fotboll blandat med galenskap. Det är just nu Ahmet Çakar, Sinan Engin, Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı och "Deli Abdülkerim" som är med i programmet :) 

Hahahhaaaa ja det kan man undra


Här diskuterar man om hästen är "offside" i soffan eller inte......hahaha jag dör

Sdasd:sda:asdaddd :D

Hahahsh