Tentamenvecka *suck*

Hàller pà att dö av tristess. De flesta av mina lektioner denna vecka har varit inställda och igàrkväll var det bara 2 st som kom till lektionen. Jag förstàr om det är finaltenta denna vecka pà de turkiska universiteten men det innebär lite kràngligheter när lektioner bli inställda sà här dà vi har ett schema varje vecka att gà efter men nu hoppas jag att alla mina elever kommer snällt pà lördag...

Lektionen blev inställd idag, imorgon likasà och pà fredag är jag ledigt. Just nu har vi solsken och 14 grader och jag hoppas det blir varmare pà fredag sà jag kan àka pà utflykt. Händer inte sà mycket annars just nu :)

Visste ni att...

...den turkiske skàdespelaren KIVANÇ TATLITUĞ blev utsedd till "Mellanösterns Brad Pitt" i de arabiska Mellanöstern-länderna för ett par àr sedan? :)

Den turkiska sàpoperan "Gümüş" som var populär mellan 2005-2007 gjorde succé i Mellanöstern-länderna och Kıvanç Tatlıtuğ blev genast en flickidol bland arabiska tonàrstjejer. Serien blev till och med förbjuden i länder som Kuwait och Qatar dà den pàstods "göra kvinnor mansgalna och otrogna mot sina män". Hahahaha :) 

                    
                                   

Kıvanç Tatlıtuğ föddes i den turkiska staden Adana 1983. Sedan 2001 jobbar han som professionell modell och skàdespelare och har även varit verksam i filmen "Amerikalılar Karadeniz'de" (Americans at the Black Sea) och tv-serierna "Menekçe ile Halil" och den nu mycket populära "Aşk-ı Memnu"