Grillning nere vid Vårby strand

Grillning är så avkopplande och mysigt. Efter en fullspäckad och tröttsam vecka kom detta verkligen lägligt. Igårkväll tog vi vår nyinköpta klotgrill och massa annat gott ner till Vårby strand. Det var lite kyligt men ack så gott med nygrillat kött i trevligt sällskap <3 önskar dock att Huddinge kommun placerar ut fler bänkar med bord nere vid sjön för folk verkar hela tiden köa till lediga platser. Innan fanns det en hel del men tyvärr finns det destruktiva människor som ska förstöra och vandalisera. Säga vad vill om Vårby men omgivningarna är vackra. 


Välkommen till Chicago (Vårby)

Det är väl ingen Stockholmsbo som har undkommit den senaste nyheten i Vårby Gård. Jag var och lånade böcker vid Vårby biblioteket vid 17 tiden och dådet skedde klocka 19:00. Nära ögat att man fått en kula i rövva. Hahaha. Nä skämt åsido. 
Tragiskt att man inte kan känna sig trygg i detta jävla land längre. Trots att Vårby har hamnat i skotteld den senaste tiden trivs vi bra här. Vacker natur, trevliga grannar och mångkulturalitet. 
Vi får helt enkelt hoppas på att allt ordnar sig med tiden. Orkar verkligen inte att sitta och oroa mig för någonting man inte kan göra något åt. Har alltid varit en positiv person och det kommer jag alltid att vara. Trivs annars mycket bra här...

I eftermiddag ska vi grilla nere vid sjön. Hela helgen är bokad med roligheter. Det behövs i dessa jobbiga studietider :)


Fullt ös medvetslös

Har just nu fullt upp med min praktik. Mycket är det som ska göras och pennan min slutar aldrig glöda. Stormtrivs och njuter av varje sekund på min skola men samtidigt har man den där pressen på sig som gör att man aldrig kan slappna av riktigt. Men jag överlever.
 
Kreativiteten flödar.