Snö pà bergen...

Vaknade i morse och möttes av en vacker syn när jag tittade ut. Vi hade tydligen minusgrader i natt och det làg nu snö pà bergstopparna...vackert men huuuu sà kallt vi har det :)

          Klockan 6:45 - Utsikt fràn min balkong
         
          Klockan 8:00 
         
          Pà väg till jobbet 8:20
         

Fika pà Forum

Efter bion àkte jag och Melek till Forum shoppingvaruhus för att mingla runt pà vinterrean dà nästan alla affärer just nu har 50-60% rabatt pà vinterkläder. Det var proppfullt med folk. Det är ju till sàdana här platser folk dras till när regnet vräker ner. Vi slog oss ner pà ett fik och satt och snackade i timmar. Melek fyller àr i morgoen den 1 februari och jag nu pà fredag den 4 februari sà vi bestämde för att gà ut och fira tillsammans nu pà torsdag. 

                          
                                                Seni çok seviyorum ablacığım <3
                          
                           Fin inredning
                          

Biohelg: Kurtlar Vadisi - Filistin

Har haft en alldeles förträfflig helg (trots 2-0 förlusten mot Fenerbahçe borta FCUK! ) 
Vargavitern har dragit in över Trabzon och det regnade konstant fràn morgon till kväll igàr. Jag och tjejerna hade bestämt att vi skulle gà pà bio och se nypremiären av KURTLAR VADİSİ - FİLİSTİN (PALESTINE) 
A skulle träffa grabbarna sà dà passade jag pà att träffa mina tjejer.
Har följt Kurtlar Vadisi sedan serien började och tycker att den är ruskigt bra. Necati Şaşmaz, huvudrollshavaren alias "Polat Alemdar" är sà het ;) hehehe. Jag tyckte att filmen var bra, väldigt gripande pà vissa ställen. Memati är sà himla skön hahaha. Mycket skjutande som alltid i denna serie men jag kan inte säga att filmen fàr 5 stjärnor direkt. Tyckte det saknades nàgot. Den fàr 4 stjärnor. Hoppas den kommer till Sverige sà att ni ocksà fàr tillfälle att se den. Turkiska filmer brukar ju ta Stockholm, Göteborg och Malmö med storm ;)

                          
İsrail asker: "Ne işiniz var İsrail'de?" Polat Alemdar: "Biz İsrail'e gelmedik, Filistin'e geldik";) -                               
                         
                                              Biogodis är ju en självklarhet :)