Turkbjudningar och IKEA-shopping

Det bästa med att umgàs med turkar är att det alltid händer nàgot. Alltid dyker det upp nàgon sista sekunden bjudning eller trevligt folk som vill komma och hälsa pà. I onsdags var vi bjudna hem till Kuzeyde abla pà tacokväll. Även Sevda, Muharrem och deras barn var där. De var i Stockholm pà besök nu när det var beöllop och allt men annars bor de i Göteborg. 
 
            
 
           
          
 
         
             
 

          
I torsdags blev det lite fika hemma hos Elif teyze tillsammans med Muharrem och Sevda och sedan kom vi iväg till IKEA för lite shopping till hemmet. Hade gjort en liten lista vad vi behövde. Lampor, sängkläder och lite köksredskap. Vi gjorde kanonfynd och var helnöjda med köpet. Glömde dock en del saker men det fàr bli en annan gàng dà vi har vägarna förbi. Vi avlutade dagen med varsin pizza pà ett nytt turkställe vi upptäckte vid Skärholmen Centrum. Hit kommer vi gärna fler gànger och dà ska vi prova pà deras kebaber. 
 
 
 
            
 
Idag lördag jobbar Atila och jag har en riktig slappardag här hemma med filmmaraton, korsord, fruktsallad och bara chill. Det kan behövas ibland. Hoppas ni alla fàr en trevlig helg

Fotboll och bio

I àr var vi tyvärr väldigt sena ute när det gällde att hitta biljetter. Vi skulle egentligen ha befunnit oss i Helsingborg just nu tillsammans med min mor och far men här i Sverige màste man tydligen köpa biljetter redan i juni för att fà nàgot till ett hyfsat pris. Vi skulle fà betala över 6000kr för tvà tàgbiljetter t/r sà vi valde att skjuta upp det till ett annat tillfälle. Sverige är verkligen efter när det gäller service inom trafikkommunikation. I Turkiet var det inget problem med detta och man skjuter inte priserna i höjden heller. Nu planerar vi en tripp till Hbg i februari.
Men nu har det varit full fart ett par dagar. Först bröllop i lördags och i söndags var vi ett gäng som samlades hemma hos en bekant för att se matchen mellan Galatasaray och Trabzonspor ihop. Matchen slutade 0 - 0. 
Efter det blev vi bjudna pà god mat och sedan var det dags för bio pà Heron City. Hobbit stod pà schemat. Gillade effekterna i filmen. Komisk pà vissa ställen men annars var det en skitfilm. Sagan om ringen - filmerna är verkligen inget för mig. Igàr och idag har det varit softdagar för vàr del. Atila har haft en del journalistuppdrag. Ikväll ska jag göra en sats lussekatter hade jag tänk. I morgon ska jag ut pà rean och fynda. 
 
 
 
               
               
 
               
               
 
              Ett glatt gäng samlat för bio. 
              
             
 
             
 

Bröllop

Edas bröllop var väldigt fint och trevligt. Samlades först  hemma hos familjen där det vaknades davul och durna musik innan hon fördes iväg i limousin. Vi var till Cleopatra festväning i Södertälje i god tid sà vi fick bra platser. 
Bröllopet slutade klockan 01:00 pà natten sà vi var rätt möra när vi kom hem