Ziraat kupası...

Sitter just nu och tittar på första halvlek av cupmatchen mellan Trabzonspor - Antalyaspor. Vi leder med 1-0 efter mål av Sapara i 34:e minuten. Känns lyxigt att få se matchen från turkhörnan. Kan det bli bättre....jo att få se matchen live förståss. Bloggar från mobilen så jag vet inte hur det blir med stavningen. Har märkt ibland att vissa ord försvinner. Vinner vi denna match blir det semifinal.

Ikväll spelar Trabzonspors pilotlag 1461 Trabzon mot Şikebahçe borta. Tyvärr är nog hoppet ute eftersom de måste göra minst 4 mål för att gå vidare. Vi kan ju glädja oss åt att de slog ut Galatasaray ur cupen på TT Arena. Starkt för att vara ett div1 lag.

Helgmys

Har börjat denna underbara morgon med att dricka äkta Rize-te i vàr mysiga turkhörna samtidigt som jag pluggade lite inför uppgiften vi har till idag i skolan. Àterigen har vi otroligt mycket som ska göras men det är kul. Mycket grupparbeten och inlämningsuppgifter har vi till nästa vecka. Bl.a ska man làtsas att man stàr inför en grupp elever och filma sig själv i 3 minuter och sedan lägga upp pà skolans kursweb sà de andra i klassen kan titta och komma med kommentarer. Känns lite weirdo men man är sà tvungen.
 
Eftersom min skola numera upptar en stor tid av vardagen blir det inte lika ofta som tidigare att vi äter en stadig turkfrukost ihop. Nu gäller det att va vara pà morgontimmarna man har. I lördags fick vi en mysig frukost ihop och pà kvällen blev det en god laxmiddag och bio pà Heron city för att fira att min salstenta var ur vägen. Vi hoppade över bowlingen eftersom vi var rätt trötta och det var smockfullt med folk. Bättre att ta bowlingen i mitten pà veckan. 
 
           
           Fina du <3
           
 
          
           
          
          
 

Det börjar ta form :)

Idag satte jag upp tygerna på väggarna. Det blev mycket finare än jag trott. De vita väggarna är ett minus men har tänkt fylla ut dem med stora vackra foton från Trabzon, Rize och Istanbul. Något foto från Kulu har jag inte än. Ett par snygga vägglyktor hade också varit på sin plats. Med lite justeringar här och var blir denna hörna perfekt. Både jag och Atila stortrivs. Som om man tagit in en del av det genuina Turkiet i hemmet. Inte samma känsla naturligtvis men bättre än inget. Vi har 2 kuddar över och dom kanske man kan använda på balkongen i sommar efter att att vi kommit tebax från semestern.