Lugn vistelse i Kulu sommaren 2017

Jag var beredd på att vår vistelse i Kulu skulle bli lugn. Vi hade inte mycket inplanerat än att umgås med svärföräldrarna och andra släktingar. Jag och svärmor hjälptes åt att laga mat. Vi chillade ofta på balkongen på kvällarna när det blivit svalare. En kväll var vi bjudna på ett riktigt "Karadeniz" bröllop och jag fick äntligen dansa till horon musik. Jag och Atila gick ofta till Yenibahar för att fika och träffa gemensamma vänner. Denna gång gick vi inte till Olof Palme parken då stället gått ner sig totalt. Vi hoppas att de rustar upp inför nästa år. Nästa år blir det inget Kulu för mig. Atila åker dit själv efter att vi varit i Trabzon.
 
På väg till Kulu med bussbolaget Özkaymak
 
 
 
Utsikt från svärisarnas balkong
 
Svärmor lagar dolma
 
 
 
 
Besök hos släktingar
 
 
 Son och mor
 
Balkonghäng
 
 
Gömec och gözleme
 
 
Pumpagryta
 
Shopping på Sümer
 
 
Manti och vattenmelon 
 
Mer balkonghäng
 
 
 
 
 
 
God mat och fika på Yenibahar
 
 
 
Svärmor bakar bröd
 
 
 
 
 

Afium AVM i Afyonkarahisar - shopping av kvalitet

Precis utanför Ikbal Thermal Spa Hotel finns ett mysigt AVM (shoppingcentrum) kallat Afium och där finns massor av mysiga gågator med alla typer av affärer, restauranger, glassbarer, en biograf och en Migros mataffär. 
 
 
 
 
 
Mitt emot hotellet fanns även en megastor Özdilek affär så jag passade på att shoppa loss på nya handdukar och badlakan åt mig och Atila samt lite presenter åt svärmor. För er som inte vet är Özdilek en känd textilfirma i Turkiet som bl.a säljer textil av kvalitet till badrummet för en bra peng.