Sista dagen i Sinop

Sista dagen i Sinop. Idag har vi besökt Akliman och Hamsilos lite utanför Sinop. Tog oss dit med dolmus. En jättemysig liten vik där man kan bada, ha piknik och vandra i skogen. Vi har haft en underbar minisemester och imorgon klockan 14:30 bär det iväg mot staden Izmir. 18 timmar med buss. Uppdaterar mer sedan.
 
. Liter bilder från Akliman - Hamsilos
 
 
 

Juveler från Sinop

Vi har hunnit med massor de senaste två dagarna här i Sinop och det ska bli så roligt att berätta mina upplevelser för er när jag är tillbaka på svensk mark igen. Här kommer lite bilder från äventyret. 
 
Sinops berömda utsiktsplats - Sahin tepesi
     
 
    Erfelek selaleleri - vattenfallen
    
 
  Fina båtar nere vid strandpromenaden
  
 
 Utsikt över hamnen från Sinop kalesi fästningen
 
Uppe på fästningen
 
Sinops historiska fängelse - Sinop tarihi cezaevi
 
Sinops arkeologiska museum - Sinop arkeoloji müzesi
 
 
 
     Sinop är markerat i rött
 
   
 

Hej från paradiset

Hej allihop....det har nu gått en och en halv vecka sedan jag uppdaterade  har hunnit med så mycket roligt sedan dess. Just nu befinner jag och min väninna i staden Sinop och har sett mycket fint som jag ska skriva om senare. Atila är äntligen på väg och lite mer än en vecka träffas vi i Isatnbul. På tsdag bär det iväg till Izmir.
 
Här kommer lite bilder från högslätten Hackali baba yaylasi i Trabzon som vi, ett glatt tjejgäng, besökte förra söndagen. Helt fantastiskt. Fler bilder kommer inom kort