Dagen före Offerfesten....KALABALIK

Dagen innan Offerfesten...arife günü...brukar gatorna vara fulla med folk som vill handla nâgonting till sig själva eller sina barn inför festen. Barn och ungdomar har fâtt en slant "bayram harçlığı" som det ska sättas sprätt pâ. Det râder shoppinghysteri och det är nästan omöjligt att hitta en affär som inte är proppfull med folk. Sâ här sag det ut i Trabzon centrum i torsdags......

                                 
                                       KUNDURACILAR STRÂKET
                
                        VÃGEN MOT MARAŞ CADDESİ
                 
                                                    MARAŞ CADDESİ
                

                 
                                     MARAŞ CADDESİ

En lättnadssuck 2-1

Trots fel och brister tyckte jag att vi gjorde bra ifran oss igar. Vara yngre spelare fick chansen att visa framfötterna. Ferhat Öztorun, Barış Memiş, Ömer Aysan och Onur som mâlvakt. Kan fortfarande inte första vad man ser i Alanzinho. Liten, svag och inte tillräcklig för den turkiska ligan. Man borde ge upp att söka 3:e gradens spelare i Afrika och Brasilien och satsa mer pa Trabzon-födda spelare som är villiga att ge hela sin själ för Trabzonspor. Vad har Marcelino, Jefferson och Alanzinho tillfört var lag hittills? Tjikuzu, Yattara, Isaac, Sylva...*suck*...Yattara och Sylva har gjort sitt. Tjikuzu var ett stort skämt fran första början.
Umut Bulut var en katastrof igâr och Colman kunde gjort bättre fran sig. Han har varit i en svacka rätt länge nu. Vara kroater Gabric och Cale är de enda utlänningarna i TS som gör ett hästjobb. Nästa vecka væntar Ankaragücü pa hemmaplan.
Fenerbahçe förlorade hemma mot Kasımpaşa med 3-1 likasa Galatasaray förlorade borta mot Bursaspor med 1-0. Mycket starkt gjort. Anadolu kazansın! Nu ligger vi pa 8:e plats (21 poang)  10 poäng efter ettan!!

Şenol Güneş kommer att skriva pâ ett 3,5 ars kontrakt med Trabzon imorgon.