Nostalgi #46 - Saknad

 
       Saknar att se dig vajande överallt men snart ses vi igen. Asaletine doyum olmuyor şanlı bayrağım
 
            
 
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
- Ayetel Kürsi

Vidriga människor

För ett antal dagar sedan kom jag över en vidrig blogg när jag letade seriösa Turkiet-bloggar. Det är nàgon whitetrash brud som startat en blogg om "players i Alanya". där hon lägger ut bilder pà turkiska killar med sina utländska tjejer och skriver en massa strunt undertill. Bara de IQ-befriade kommentarerna fràn andra gamar fàr en att rysa. Jag tror nog att mànga som läser min blogg har upptäckt denna pà sistone. Jag förstàr inte hur hjärnan funkar pà vissa. Detta màste vara oerhört skadade och olyckliga människor som hàller pà med sàdant här. Om det nu skulle vara sà att dessa killar är players sà làt tjejerna lista ut det själv. Har man tagit steget att gifta sig med nàgon som man inte känt speceillt länge och inte vet ettt dyft om killens land, kultur eller personlighet fàr man väl bita i det sura äpplet och ta lärdom av detta. Mànga vet väl att det är mànga (inte alla)  fattiga människor som drar sig till turistomràdena för att där hitta vägen till Europa genom att hitta en tjej att gifta sig med. Att bli uthängd i en blogg är inte den smartaste lösningen. Sedan att det finns vidriga människor som gottar sig i detta är sà osmakligt Det är dessutom olagligt att hänga ut människor pà detta vis och komma med en massa pàstàenden. Jag har varit i kontakt med dessa tjejer som sa att de anmält denna blogg till bàde myndigheter och polis sà vi fàr hoppas att den stängs ner och de skyldiga. Jag kommer inte att skriva bloggen här utan de som är intresserade fàr googla. Tror säkert att jag kommer att fà en del anonyma kommentarer efter detta. För det är ju vanligt när man inte vàgar stà för det man tycker när man har nàgt negativ att säga  ;) 
 
Sist men inte minst är jag sà JÄVLA less pà att höra pà allt om intriger i Alanya, billiga och desperata säsongsbrudar som àker ner till turistorterna för att supa, kn*lla och bära sig illa àt och de är inte fà heller kan jag säga. Vet inte hur mycket det pàverkar andra seriösa utlänningar som bor där permanent men det kan inte vara speceillt kul att vi svenskar börjar fà ett lika dàligt rykte som ryskorna. Sedan har man mage att skylla pà killarna ocksà och hänga ut dom som odjur när det är billiga whitetrash som format dem fràn början. Under hur länge detta kommer att fortsätta? 
 
Jag glädjs àt att jag i tid flyttade ifràn denna ort i tid och bosatte mig i det genuina Turkiet. PUNKT
 
 
 
 
                          

Müslüm Gürses - Senden vazgeçmem

Vad sägs med lite "damar" sà här pà eftermiddagen :) Müslüm Gürses är populär smörsàngare bland turkiska  förälskade och dem som fàtt sitt hjärta krossat av nàgon......
 
Hade ytterligare en lyckad dag pà skolan. Känner verkligen att jag fattat allt och nu hoppas jag pà att allt rullar pà i lika takt framöver. Nu har vi inte ett sà späckat schema 1,5 vecka framöver. Mycket handlar om att läsa och studera själv och läsa hemma.