Evine giren hırsız çay mı ikram edilir?

Det gör ont i mig när det finns idioter inom oss själva som ska förstöra för sin
klubb och förvärra den redan infekterade situationen. Så himla klantigt då man vet att FIFA kommer att straffa FB med dryga böter och Aziz Yıldırım återigen kommer att skaka galler. Jag hoppas verkligen PDFK nu ger Trabzonspor svidande böter och att våra läktare istället fylls av fotbollsälskande barn och kvinnor istället för manliga supportrar! Som de flesta av er vet så får kvinnor och barn gå gratis på fotbollsmatcher när ett fotbollslag åker på böter i Turkiet! Efter så många år på Trabzonspors läktare och fått uppleva riktig fotbollsatmosfär vill jag bara säga att detta inte är det riktiga Trabzon! Jag vill bara spy på alla jävla idioter på kale arkası läktaren igår som gjorde att matchen var tvungen att avbrytas!  Stort grattis till Şikebahçe som nu kommer att få 3 gratispoäng :) Inget tvivel på det! 

Samtidigt är detta ett resultat på hur dåligt TFF skött fuskskandalen efter den turkiska domstolens (yargıtay) och UEFA:s beslut. Blundar du för rättvisan och ignorerar att officiellt förklara Trabzonspor som ligamästare för säsong 2010-11 (Demirören medger själv att fusk förekommit men gör inget åt saken) då kan du förvänta dig vad som helst av våra helgalna supportrar, TYVÄRR!!!! Evine giren hırsız çay mı ikram edilir?  Trabzon är ingen stad som accepterar vilken skit som helst! Varken när det gäller landsförräderi (PKK) och som i detta fall TFFs totala oförmåga att få tummarna loss!!

Sedan är det beklagligt att klubbledningarna och medier hela tiden provocerar varandra vilket även påverkar alla klubbars supportrar! Det är också förjävligt att man placerar snipers på hustaken både innan och efter matchstart! Det kallar jag provokation ! Hat föder hat och så blir det en ond cirkel! Även vår başkan İbrahim Hacıoamanoğlu kan dra åt pipsvängen! 
 


Kommentera här: