Pierre Loti - Eyüp

Kvällen har spenderats uppe på utsiktsplatsen Pierre Loti i Eyüp. Idag hade vi turen att hamna i ett underbart oväder med regn och åska. Som jag saknat. Efter en superb iftarmeny njöt vi av en massa gott te medan åskovädret drog över. Har tagit ett par videos på skådespelet som jag ska lägga upp inom kort. Vi hittade en trevlig fotostudio där man kunde klä ut sig i osmanska dräkter och bli fotograferad. Jag och maken passade på att spöka ut oss. Man måste ta vara på tillfällena :) 

Imorgon vid lunchtid åker vi till Edirne för att hälsa på ett par goda vänner till Atila. Vi kommer att stanna där ett par dagar innan vi åker vidare till Kulu. Jag klagar inte :) vad gör man inte för att få uppleva nya platser i Turkiet :) Visst är vi fina på det sista fotot hahahhaa.....mer bilder inom kort.


















Kommentarer:

1 Laura:

Vilka härliga bilder från Pierre Loti, och vad snygg du är i din nya frisyr! Synd att vi inte hann träffas den här gången, men som du skrev, det går flera tåg! :) Ni ser i alla fall ut att ha haft några fullspäckade dagar i Istanbul, ni har hunnit med mycket!

Kommentera här: