Inget Turkiet mer i år? Kanske....

Gör ett litet avbrott i uppdateringen av det gångna årets Turkiet resor. 
Många av er läsare har hört av sig via mail/kommentarsfält och frågat om det blir någon Turkiet resa för mig i år. Jag valde att inte resa i sommar pga av den rådande pandemin som skulle sätta käppar i hjulet för mig om jag gav mig iväg på den sedervanliga årliga rundturen. Många av de städer jag vill besöka har strikta restriktioner kring Corona eländet. Då blir det inte lätt att gå in i ett semester-mood och varva ner. Stress är något jag gärna undviker. Dessutom blir det flytt till en ny lägenhet i oktober så det är mycket som ska ordnas och packas ner i flyttlådor. Har istället njutit av en underbar semester i Sverige. Två veckor kvar innan skolan börjar. Turkiet finns alltid kvar. Aldrig att jag ger upp Turkiet. 
 
Kanske blir det en sväng till Istanbul under höstlovet men inget är bestämt än. Allt beror på omständigheterna och hur allt utvecklar sig. I vinter vill jag komma i väg till Afyonkarahisar och bada i varma källor som jag gjorde förra vintern. Det var verkligen balsam för själen efter en kämpig termin som lärare. Kom tillbaka utvilad och full av energi. Under sportlovet nästa år blir det Trabzon och påsklovet ska spenderas i Istanbul som det ser ut nu. 
 
Jag har redan gjort två resor detta år och jag håller just nu på att uppdatera bloggen om de resor jag gjort i Turkiet under det gångna året. Jag vet att det varit trögt med uppdateringar men som tidigare nämnts har jobbet tagit mycket av min ork och energi på senare tid. Men bloggen kommer alltid att vara levande. Har inga planer på att lägga av. 
 
En bild från Huser Yaylasi i Rize. Taget i juli 2019. 
 

Kommentera här: