Ikbal Thermal Hotel & Spa - Afyon

Jag vet, det går lång tid mellan uppdateringarna nu. Har en 90% lärartjänst på en skola samtidigt som jag skriver C-uppsats. Efter jul är jag människa igen och kan, om allt går som det ska, titulera mig som legitimerad lärare för F-3.
------------------------------------------------------------------------------------
 
Ibland har man riktigt tur. Det gick dolmusar från busstationen i Afyon till hotellet jag skulle bo på, underbara Ikbal Thermal Hotel & Spa. Jag var tvungen att byta rum då jag fick ett som låg nära en hiss vilket jag innan påpekat i boknningen att jag inte ville ha. Det var inget problem att byta. Bekväma och fräscha rum.
I hotellpriset ingick halvpension, afternoon te och tilltugg, påfyllning av vatten, te och kaffe på rummen, fräscha lakan varje dag och morgonrock. Jag tyckte hotellet höll måttet för sina 5 stjärnor trots lite brister här och var. God mat och trevlig personal. Utanför hotllet låg en stor shoppinggata "Afium AVM" full med affärer, biosalong, restauranger och cafeer. Många Afyon-bor åker hit på kvällar och helger. 
 
Det som jag gillade bäst med hotellet var helt klart thermal-poolerna med det härliga vattnet. Så avslappnande och rent. Spenderade otaliga timmar i detta vattnet och kände mig som nyfödd när jag lämnade hotellet en vecka efter. Provade även på "Doktor Fisk"-behandling för fötterna. Kan rekommenderas varmt. Var len om fötterna i över en vecka efteråt. 
 
Här kommer en bildbom från veckan på hotellet. Mycket chill vid poolerna och god mat. Precis vad som behövdes
för att samla krafterna efter en jobbig vårtermin. 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afternoon te med börek mums
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hamam för kvinnor
 
Rummet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En av Thermal-poolerna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thermal-pool inomhus