Turkbjudningar och IKEA-shopping

Det bästa med att umgàs med turkar är att det alltid händer nàgot. Alltid dyker det upp nàgon sista sekunden bjudning eller trevligt folk som vill komma och hälsa pà. I onsdags var vi bjudna hem till Kuzeyde abla pà tacokväll. Även Sevda, Muharrem och deras barn var där. De var i Stockholm pà besök nu när det var beöllop och allt men annars bor de i Göteborg. 
 
            
 
           
          
 
         
             
 

          
I torsdags blev det lite fika hemma hos Elif teyze tillsammans med Muharrem och Sevda och sedan kom vi iväg till IKEA för lite shopping till hemmet. Hade gjort en liten lista vad vi behövde. Lampor, sängkläder och lite köksredskap. Vi gjorde kanonfynd och var helnöjda med köpet. Glömde dock en del saker men det fàr bli en annan gàng dà vi har vägarna förbi. Vi avlutade dagen med varsin pizza pà ett nytt turkställe vi upptäckte vid Skärholmen Centrum. Hit kommer vi gärna fler gànger och dà ska vi prova pà deras kebaber. 
 
 
 
            
 
Idag lördag jobbar Atila och jag har en riktig slappardag här hemma med filmmaraton, korsord, fruktsallad och bara chill. Det kan behövas ibland. Hoppas ni alla fàr en trevlig helg