Senol Günes eller Christoph Daum?

Vældigt skiftande væder hær i Trabzon. Varværmen vagar inte sla till riktigt ordentligt trots att det grönskar överallt. Just nu ær det skerligen varmare hemma i Sverige æn dær jag bor. Man kan i alla fall inte ga i kortærmat utan att frysa. I morse var det hela 19 grader och sol men temperaturen har nu sjunkit till 12 grader och det spöregnar.Graa regnmoln hænger ner över bergen och inget utevæder direkt. Sa pa vægen hem idag ska jag köpa ett par chockladkakor, iskall mjölk och dagstidningar och sjunka ner i soffan med en filt.

Det gar ju superfint för HIF i Allsvenskan. Vi slog ut AIK pa bortaplan med 3-0 efter hattrick av 19-ariga Rasmus Jönsson sa nu delar vi första platsen med IFK Göteborg . Pa mandag væntas ett skanederby mot MFF pa Olympia. Ska nog ga bra

 


Pa lördag spelar Trabzon hemma mot Kayserispor klockan20:00. En match vi maste vinna för att hænga med i striden. Nu galler det bara för Besiktas och Sivasspor att förlora sa vi hinner i kapp. Pa söndag spelar Besiktas hemma mot Fenerbahçe, en match som FB maste vinna trots att de inte længre har nagon chans att bli turkiska mæstare. Deras vinst kommer att bli en fördel för oss. Vinner Besiktas kommer vi fa det svart att hænga med, likasa Gaziantepspor maste skrælla mot Sivasspor pa hemmaplan.
Ersun Yanal har læmnat Trabzonspor efter de senaste fiaskona, men jag tycker att man borde ha hallt honom kvar serien ut trots eventuella brister. Nu ær det manga kanidater pa listan, bl.a Christoph Daum, Senol Günes och Gerets.
Vissa spekulerar om Fatih Terim men vi vill inte ha konstgjorda hormoner i Anatolien tack. Stay away!
Tills sesængen ær slut ær det PAF trænaren Ahmet Özen som ska leda oss till guldet, förhoppningsvis. 


                                     Det far bli Senol Günes eller tyske Christoph Daum
                                     



                                
Idag kom pengarna fran Georgien sa pa mandag ska leveransen av popcornen æga rum. Hoppas pa att allt kommer ga bra utan problem.

Kommentarer:

1 Dilek Isabelle:

Så är det tyvärr när det är vår! Man vet inte vad det är för väder när man vaknar - ena dagen regn och andra dagen sol :) Men det skall bli skönt att få komma hem igen till Izmir..

Kommentera här: