Bodrum stad

Ett av mina mål under vistelsen i Bodrum var att promenera runt i staden och bara njuta av blomster och fina hus. När vi stod nere vid strandpromenaden kunde vi se runt fem fina stycken väderkvarnar uppe på en kulle och vi bestämde att dit upp måste vi gå. På vägen dit gick vi förbi jättefina hus, prunkande bouganvillor och apelsinträd. Vi fick också uppleva en fin utsikt över Bodrum och fästningen. När vi väl var vid väderkvarnarna fick vi till riktigt fina bilder. Vi stannade inte så länge då det blåste en hel del. 
 
Trots att det var vintertid var shoppingutbudet i Bodrum riktigt bra. Det fanns både de vanliga klädeskedjorna och andra trevliga butiker runt om i staden. Vi besökte också torsdagsbasaren och köpte en del kryddor och frukt.
 
Jag kommer gärna tillbaka till Bodrum igen nån gång men då blir under vintertid. Priserna på restauranger och cafeer är något högre om man jämför med andra turistorter men Bodrum är känt för att vara relativt dyrt. Jag vilade verkligen ut här. Laddade batterierna inför en ny termin som lärare.
 
 
En bildbomb från Bodrum stad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: