Våga tro på våren!! :)

Veckorna bara springer iväg. Man hinner ju inte med :) Jag tror nog att vi vågar tro på våren nu för den gör sig påmind lite överallt i omgivningen.



Förra veckan fick vi reda på resultaten i Utvecklingspsykologi och jag klarade den galant! Hade två poäng från VG så nu är vi ett litet gäng som ska sätta oss ner och jämföra för det händer att läraren missar lite poäng här och var. Skönt att ha det gjort! Ser också fram emot ett positivt resultat på matematik-tentan. 
En lyckad tenta måste ju alltid firas eller hur? I torsdags åkte jag och Atila till en turk/kurdisk restaurang som ligger vid Medborgarplatsen där vi beställde två goda mixed grill. Supergott! 



Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Skolan tar rätt mycket energi just nu med alla grupparbeten hit och dit. Vi är ett gäng på skolan som alltid försöker pricka in en fika någon gång i veckan för att prata av oss. 

Idag hade jag och Atila tänkt att grilla nere vid sjön men han var tvungen att byta jobbschema med sin kompanjon så vi får istället inviga grillen nu i veckan om det fina vädret håller i sig. Vi har sagt att i år ska grillen hå varm åtminstone en gång i veckan. Bor man i ett naturskönt område så måste man tar vara på det :) 

Bilderna tagna i september förra året







Kommentera här: