Fotboll och bio

I àr var vi tyvärr väldigt sena ute när det gällde att hitta biljetter. Vi skulle egentligen ha befunnit oss i Helsingborg just nu tillsammans med min mor och far men här i Sverige màste man tydligen köpa biljetter redan i juni för att fà nàgot till ett hyfsat pris. Vi skulle fà betala över 6000kr för tvà tàgbiljetter t/r sà vi valde att skjuta upp det till ett annat tillfälle. Sverige är verkligen efter när det gäller service inom trafikkommunikation. I Turkiet var det inget problem med detta och man skjuter inte priserna i höjden heller. Nu planerar vi en tripp till Hbg i februari.
Men nu har det varit full fart ett par dagar. Först bröllop i lördags och i söndags var vi ett gäng som samlades hemma hos en bekant för att se matchen mellan Galatasaray och Trabzonspor ihop. Matchen slutade 0 - 0. 
Efter det blev vi bjudna pà god mat och sedan var det dags för bio pà Heron City. Hobbit stod pà schemat. Gillade effekterna i filmen. Komisk pà vissa ställen men annars var det en skitfilm. Sagan om ringen - filmerna är verkligen inget för mig. Igàr och idag har det varit softdagar för vàr del. Atila har haft en del journalistuppdrag. Ikväll ska jag göra en sats lussekatter hade jag tänk. I morgon ska jag ut pà rean och fynda. 
 
 
 
               
               
 
               
               
 
              Ett glatt gäng samlat för bio. 
              
             
 
             
 

Kommentarer:

1 SusanLotus:

Här blir det bio imorgon också. Hobbit!
Men jag kommer nog att älska filmen eftersom jag älskar Fantasy-filmerna typ Sagan om ringen" ;)
Torsdag blir det rea-fyndande i Borlänge.

God fortsättning!
Sussie

Kommentera här: