Sürmene i morgon...

Imorgon har jag tagit ledigt och ska àterigen àka till Sürmene. Arzu abla som är pà besök fràn Izmir där hon arbetar stannar bara tills nu pà màndag sà jag vill passa pà och träffa henne och hennes syster Mediha sà mycket som möjligt nu innan hon àker tillbaka igen. Vi ska plocka färsk majs i deras trägàrd och sedan grilla över eld. Fàr se vad det mer blir för kul....

Svarar pà era kommentarer sà fort jag kan....

Hoppas ni alla fàr en trevlig helg

Kommentarer:

1 Patrick:

Kul att läsa din blogg! Älskar Turkiet men åker till de vanliga turistorterna, alanya, side, marmaris. Alanya på fredag med min son!! Lycka till i Champions league:-)

2 Nina:

hej tjejen! du vann inne på min facebook sida. Men bor du inte i sverige? har inte chansen att skicka vinsten utomlands.....



Hör gärna av dig till mig så fort som möjligt så att jag vet. annars måste ja dra en ny vinnare.



mvh Nina



facebook: https://www.facebook.com/pages/Trabzon/109643532387617#!/pages/Deliciouslyse/

3 Laura:

Hejsan! Ja, det är otroligt vackert nere vid havet, jag tror jag är lite kär i caddebostan.. :) Hoppas det är lika fint i vinter också, men då får man nog glömma utomhuspicknickarna... Det skulle verkligen vara kul att ses igen då du är här, det börjar ju bli 3 år sedan sist nu! Jag vet inte ännu om jag heller kommer att vara här då, jag åker väl antagligen till Finland som vanligt över jul, så det får vi se då det närmar sig! Hoppas du får en trevlig bayram vännen! Kram!

4 Jossan:

Hejsan.

Mıtt namn ir Josefıne och jag bor ı ALanya. Jag har tinkt att göra en vısum resa tıll cypern för att fa 3 manaders turıstvısum da jag ska stanna ca 1,5 manad tıll sa da kannd det ınte lönt att köpa mıg vısum. Om jag har förstatt det ratt sa har du gjort detta tıdıgare med, sa mın funderıng ar funkar det att bara aka med flyg tıll cypern över dagen tıll ercan flygplatsen?

Har följt dın blogg ett tag och maste saga att den ar jatte bra! =)

Intresant att fa lassa hur allt gar för er.

Du far jatte garna maıla tıllbaka tıll mıg om du vet ngt om det da jag ınte alltıd har tıllgang tıll ınternet sa brukar jag ıaf lyckas kolla maılen!



Kram Jossan

5 Nina:

å kanon. skicka gärna den =)



[email protected]

6 Nina:

kalas! skickar den i veckan! har sjuk tös här hemma, så ja har inte kommit ut som ja ska. men den kommer iaf =)

7 Mackan:

Jättebra blogg. Intressant! väldigt lärorik!

Kommentera här: